Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ : «Παραλύει» η Αθήνα την Τετάρτη: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ ... - Υπαρχει νομος που να δικαιολογει την απουσια εργαζομενου στο δημοσιο λογω απεργιας ολων των μεσων μαζικης μεταφορας?

Απεργια Αυριο Στα Μεσα Μαζικησ Μεταφορασ : «Παραλύει» η Αθήνα την Τετάρτη: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ ... - Υπαρχει νομος που να δικαιολογει την απουσια εργαζομενου στο δημοσιο λογω απεργιας ολων των μεσων μαζικης μεταφορας?. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Ειδικότερα, αύριο παρασκευή, ακινητοποιημένοι θα είναι όλο το 24ωρο οι συρμοί του μετρό (γραμμή 2&3) και του τραμ, ενώ για τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15.00, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στον ηλεκτρικό (ησαπ). Και από τις 9 μ.μ. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα; Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι.

Τι θα ισχύσει στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ειδικότερα, σήμερα πέμπτη θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας Νέα 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν την προσεχή πέμπτη οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας. Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με 24ωρες απεργίες. Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες.

ΑΠΕΡΓΙΑ: Δείτε πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη
ΑΠΕΡΓΙΑ: Δείτε πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη from piraeuspress.gr
Την απόφαση έλαβαν οι συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών κατά την χθεσινή συνεδρίαση του συντονιστικού τους οργάνου. Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά αύριο. Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Μπορεί τα περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς να τραβούν αύριο (18.02.2020) χειρόφρενο καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το ασφαλιστικό, αλλά αυτό. Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μεσα μαζικησ μεταφορασ από το pagenews.gr.

Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις μετακινήσεις σου ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο;

24ωρη απεργία αποφάσισαν για αύριο τα σωματεία για όλα τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, τραμ, ηλεκτρικός). Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1. Τα σωματεία σε τρόλεϊ και λεωφορεία αποφάσισαν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 π.μ. Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Ποιοι άνεργοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) του οασα και οασθ για τα έτη 2020 και 2021 και τι χρειάζονται οι κάτοικοι αττικής και θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες. Και από τις 9 μ.μ. Πώς θα κινηθουν αύριο τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μεσα μαζικησ μεταφορασ από το pagenews.gr. Τροποποιούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μεσα μαζικησ μεταφορασ από το pagenews.gr. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της γσεε. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα σωματεία σε τρόλεϊ και λεωφορεία αποφάσισαν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 π.μ.

Πώς θα κινηθούν σήμερα Κυριακή τα μέσα μαζικής μεταφοράς ...
Πώς θα κινηθούν σήμερα Κυριακή τα μέσα μαζικής μεταφοράς ... from images32.inewsgr.com
Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες. Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Η αδεδυ προκήρυξε 24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για αύριο πέμπτη 6 μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος στις 11:00. Ειδικότερα, αύριο παρασκευή, ακινητοποιημένοι θα είναι όλο το 24ωρο οι συρμοί του μετρό (γραμμή 2&3) και του τραμ, ενώ για τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15.00, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στον ηλεκτρικό (ησαπ). Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό. Ειδικότερα, σήμερα πέμπτη θα γίνουν τρεις τρίωρες στάσεις εργασίας

Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι.

Από την πλευρά του, το σωματείο εργαζομένων στασυ (stasy.gr) αντιδρά στη διαδικασία με την οποία γίνονται οι προαγωγές μέσα στην εταιρεία. Το ότι νεκρώνει αύριο η χώρα από την 24ωρη απεργία της γσεε και της αδεδυ, το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Κινητοποιήσεις αρχίζουν από την τρίτη στα μέσα μαζικής μεταφοράς οι οποίες θα διαρκέσουν ως το τέλος της εβδομάδας. Τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά αύριο. Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία. Με απεργίες υποδέχονται οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς της αθήνας την είδηση της υπαγωγής των συγκοινωνιακών δεκο στο υπερταμείο των ιδιωτικοποιήσεων. Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της. Σχετικα tagsαπεργια μεσα μαζικησ μεταφορασ μετρο οσε προαστιακοσ. Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς εκείνη την εποχή οι εργάτες εργάζονταν από δώδεκα έως και δεκατρείς ώρες ημερησίως.1. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τροποποιούν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη.

Δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της. Τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ κινούνται σήμερα τετάρτη έως τις 9 το βράδυ. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν ολμε και ποεδην, ενώ ακινητοποιημένα θα παραμείνουν για τρεις ώρες, μετρό, τραμ, ηλεκτρικός. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Χωρίς μετρό, ηλεκτρικό και τραμ την πέμπτη.

lamogiopress: Απριλίου 2010
lamogiopress: Απριλίου 2010 from 2.bp.blogspot.com
Θα εχει απεργια αυριο 17/12 στα μεσα μαζικησ μεταφορας? Υπαρχει νομος που να δικαιολογει την απουσια εργαζομενου στο δημοσιο λογω απεργιας ολων των μεσων μαζικης μεταφορας? Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ. 17/12/10 έχουν απεργία τα μέσα μεταφοράς? Τι θα ισχύσει στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Η χώρα θα μείνει χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι εφορίες, πολεοδομίες, δήμοι, νομαρχίες, υπουργεία ενώ και όσοι σχετικεσ ειδησεισ απεργία στα μμμ: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία.

Εκτός από τη συμμετοχή της στην κινητοποίηση της αδεδυ την τετάρτη η ολμε.

Δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ) και με τα λεωφορεία του οασθ. Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα σταθερής τροχιάς. Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία για το. Στασεισ εργασιασ στα μεσα μαζικησ μεταφορασ στο πλαισιο τησ 24ωρησ γενικησ απεργιασ. Και για μία ακόμα φορά, η στάση εργασίας που ήταν προγραμματισμένη για την. Δημόσιος και ιδιωτικός τομέας ξεσηκώνονται για να σταματήσουν τις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις που απειλούν το ιερότερο δικαίωμα του εργαζόμενου, τη σύνταξη. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Με στάσεις εργασίας και απεργιακές κινητοποιήσεις, συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη απεργία ενώ απεργούν και οι εργαζόμενοι στις τράπεζες. Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με 24ωρες απεργίες. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το μετρό. Η ποσ πήρε πίσω την απόφαση για απεργία στα μμμ. Ειδικότερα, αύριο παρασκευή, ακινητοποιημένοι θα είναι όλο το 24ωρο οι συρμοί του μετρό (γραμμή 2&3) και του τραμ, ενώ για τρεις ώρες, από τις 12.00 έως τις 15.00, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στον ηλεκτρικό (ησαπ). Από την πλευρά του, το σωματείο εργαζομένων στασυ (stasy.gr) αντιδρά στη διαδικασία με την οποία γίνονται οι προαγωγές μέσα στην εταιρεία.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code